صدای آمریکا دراینباره نوشته است که سالن کنفرانس ولدوروم برلین شاهد حضور دانشجویانی بود از چک و لهستان که ادعا کردند برای شرکت در کنفرانس روز شنبه بلیط دو سره و هتل از برگزار کنندگان دریافت کردند.
از سوی دیگر ادعاهای سرکرده گروهک منافقین در این مراسم جالب بود. با وجود ثبت ترور بیش از 17 هزار ایرانی در کارنامه گروهک منافقین، رجوی با گرفتن ژست حمایت از حقوق بشر و آزادی، شباهتهای منافقین و گروهک تروریستی داعش را انکار کرد و خود را مخالف اقدامات داعشیها دانست. وی حتی در ادعایی بامزه داعش را مورد حمایت ایران توصیف و عنوان کرد، برای مقابله با داعش باید ابتدا به سراغ جمهوری اسلامی رفت!
رجوی خطاب به مقامات غربی گفت: میخواهم هشدار بدهم که امتیاز دادن به این رژیم در مذاکرات اتمی، برخلاف منافع مردم ایران و منطقه و برخلاف صلح و امنیت جهانی است. همچنین قربانی کردن حقوقبشر مردم ایران است.
رجوی در ادامه از مقامات عراقی خواست که سلاحهای منافقین ساکن در اردوگاه لیبرتی را به آنان برگردانند تا از خود در مقابل "شبهنظامیان رژیم ایران" دفاع کنند!
از دیگر اتفاقات تکراری حضور "رودی جولیانی"، شهردار سابق نیویورک در این مراسم و دفاع وی از گروهک منافقین و حمله به جمهوری اسلامی بود. شهردار سابق نیویورک در این مراسم گفت: اینکه چرا ما فکر میکنیم باید با آنها (ایرانیها) رایزنی کرد پرسشی است که تنها آقای اوباما میتواند به آن پاسخ بدهد و به اعتقاد من او اشتباه وحشتناکی را مرتکب میشود.
به بهانه ادعاهای جدید رجوی نگاهی به کارنامه گروه مجاهدین خلق خالی از لطف نیست.
آغاز ترور و وحشت
شش روز از عزل بنیصدر گذشته بود که آیتالله خامنهای طبق برنامه روز شنبههای خود، برای سخنرانی به مسجد ابوذر تهران رفت. اما در میانه مراسم، بمبی که در داخل یک ضبطصوت روی تریبون سخنرانی قرار گرفته بود، منفجر شد و ایشان را با وضعیتی ناامیدکننده راهی بیمارستان کرد. عمل جراحی اصلی بر روی آیتالله خامنهای روز هفتم تیتر، یعنی یک روز پس از انفجار صورت گرفت. هنوز چشمان نگران بسیاری از مردم، منتظر نتیجه عمل بود که خبر یک انفجار تروریستی دیگر، ملت را دوباره شوکه کرد.
این بار ساختمان حزب جمهوری اسلامی منفجر شد و 73 نفر از سران و مقامات ارشد جمهوری اسلامی را به شهادت رساند. در رأس کشتهشدگان آیتالله سید محمد حسینی بهشتی، رئیس حزب بود. وزیر بهداشت وقت میگوید: "از سینه به پایین آقای بهشتی از بین رفته بود اما سرش سالم بود." ۴ وزیر و ۲۷ نماینده مجلس هم از دیگر قربانیان این انفجار تروریستی بودند. 41 نفر باقیمانده هم از شخصیتهای ارشد و شناختهشده کشور بودند.
عامل این انفجار تروریستی سازمان مجاهدین خلق بود که بعداً به "منافقین" مشهور شد. این سازمان رابطه تنگاتنگی با ابوالحسن بنیصدر داشت اما پس از عزل وی، دست خود را از قدرت سیاسی خالی دید و تصمیم گرفت، مخالفت با جمهوری اسلامی را وارد فاز نظامی کند.
ترور بزرگ
اما این پایان کار نبود. سازمان مجاهدین خلق ترورهای خود را در تیرماه و مردادماه سال 1360 تشدید کرد تا اینکه نوبت به ترور بزرگ رسید. این بار ساختمان شورای امنیت ملی منفجر شد و رئیسجمهور و نخستوزیر کشور شهید شدند. "محمدعلی رجایی" که کمتر از سه ماه رئیسجمهور بود، به همراه "محمدجواد باهنر" قربانی یک عملیات تروریستی شدند. به گزارش خبرگزاری فرانسه، سازمان مجاهدین بعد از انفجار، در اطلاعیهای که از انگلستان صادر کرد، مسئولیت انفجار را پذیرفت.
سازمان مجاهدین همچنین مسئولیت ترور نمایندههای ولیفقیه در شهرهای تبریز، کرمان، شیراز، یزد و کرمانشاه و نیز یک استاندار، سرپرست زندان اوین، تنی چند از قضات دادگاههای انقلاب، تعداد زیادی از نمایندگان مجلس، مقامات پایین رتبه دولتی و اعضای سازمانهای انقلابی را هم رسماً پذیرفت.
تشکیل «ارتش آزادیبخش»
این گروه همزمان با ادامه ترور مقامات و مردم ایران، به کمک رژیم صدام رفت و رسماً علیه جمهوری اسلامی وارد جنگ شد. این سازمان حتی اقدام به تشکیل بازویی نظامی به نام «ارتش آزادیبخش» کرد و در طول حمله صدام به ایران، بیش از یکصد عملیات نظامی علیه کشور ایران شکل داد.
مجاهدین خلق همچنین متهم به همکاری با صدام در سرکوب و قتلعام کردها و شیعیان عراق است.
همکاری در ترور دانشمندان هستهای
گروهک مجاهدین در ادامه ترورهایش شخصیتهای بسیاری دیگری را ازجمله امیر سپهبد علی صیاد شیرازی فرمانده نیروی زمینی ارتش ایران را ترور کرد. بنابر گزارش نهادهای امنیتی ایران، گروه مجاهدین در سالهای اخیر هم به سرویسهای اطلاعاتی اسرائیل و آمریکا در ترور دانشمندان هستهای جمهوری اسلامی کمک کرده است.
برخی از رسانههای معتبر آمریکا ازجمله انبیسی، نیویورکتایمز و نشریه نیویورکر در گزارشهایی در سال ۲۰۱۲ میلادی گفتهاند که دولت اسرائیل با همکاری سازمان مجاهدین خلق در ترور دانشمندان هستهای در ایران دست داشته است.
تاکنون اطلاعات مربوط به ترور 12 هزار نفر از مقامات ایران توسط این سازمان منتشر شده است. مقامات ایران تعداد قربانیان را بیش از 16 هزار نفر میدانند.
گروه مجاهدین خلق پس از روی کارآمدن دولت نوری مالکی در عراق، اردوگاه اهدایی صدام حسین را از دست داد و اعضای آن به یک اردوگاه جدید (لیبرتی) در شرق عراق منتقل شدند. اکنون آمریکا و برخی کشورهای اروپایی همچون انگلیس و فرانسه به دنبال پیدا کردن مکانی مناسب برای استقرار این گروه هستند.
شورای وزیران اتحادیه اروپا روز دوشنبه٬ ۷ بهمن ۱۳۸۷ و سپس آمریکا در سال 1390 نام سازمان مجاهدین خلق را از لیست گروههای تروریستی خود خارج کردند تا تعریف جدید از تروریست و حقوق بشر شکل بگیرد.
خریدن چهرههای مطرح آمریکا و اروپایی برای سخنرانی
سازمان مجاهدین از طریق لابیها و آکسیونهای برنامهریزی شده و صرف هزینههای هنگفت، سعی در جلب شخصیتهای پرنفوذ سیاسی برای خروج نام این گروه از «فهرست گروههای تروریستی» در ایالاتمتحده آمریکا کرده است. روزنامه نیویورکتایمز، هزینه تنها یک شرکت لابیگر (اکین گامپ استراوس هائور اند فد) به نفع سازمان مجاهدین را میلیونها دلار برآورد کرده است. حضور رودی جولیانی، شهردار سابق نیویورک در مراسم روز گذشته مجاهدین خلق در همین راستا برآورد میشود.